Categories
A Night to Forget

solak sevişmek..

sizlere denk geldi mi bilmiyorum ama böyle hatunlar var. belki erler de vardır. heteroseksüel bir insan evladı olduğum için tecrübe edemedim. şimdi olay şöyle : sevişirken kız sola(kendi soluna) doğru çekiyor.  ulan bu ne anasını satıyim biraz hava değişikliği olsun falan diyip akışı sağa almaya yeltenirseniz devriliveriyorlar. üsttelerse devriliyor, siz üstteyseniz sizi devrilmeye zorluyorlar. durum harbiden ilginç olduğu için deneysel hale getirip foreplay safhasını uzun tutuyorum.

ve dedim ki bu olayı magnus etkisi ile açıklayabilirim. gidilen vektörün(kızın aldığı yol) ters istikametine(ben) doğru dönen diğer yüzünden daha hızlı olmasından ötürü partnerim sola doğru falso alıyor. sonra sakin kafayla düşününce değilleyiverdim hemen bu teorimi. mal ben.

hala konuyu sağlıklı şekilde izah edememekle birlikte birden fazla insandan görülmesinden ötürü genektik kaynaklı olabileceğine kanaat getirdim. insanların bazıları dilini sola kıvırır da sağa kıvırken değişik şekillere girerler ve yahut yine bazıları dilini U yapamaz. nice delikanlı gördüm, “çalışırım, didinirim, kampa girerim; bu dil rulo olacak birader” yollu bir misyon edinmişlerdi. bilgiye giden yolda heder oldular. haha.. ne yazık, dil muhabbeti öğrenebilen birşey değil sevgili molozlar. aynı şekilde çift taraflı sevişmenin de öğrenilebilir birşey olduğunu düşünmüyorum. moli balığı’nın 46 kromozomlu olması kadar bilimsel bu söylediklerim.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: