Categories
Anal İz

3d, tırnak içinde

merhaba, sevgili tüketiciler. sonunda ben de teknoloji marketlerde saatlerce dolaşıp kalem pil dahi almadan çıkan bir adam haline geldim. amacınız zaman öldürmekse sizi de davet ediyorum bu dev manyetik alanlara. bedavadan insan belgeseli seyrediyorsunuz. herhangi bir çarşamba ya da pazar pazarında jetlere ciplere binen insanlar göremezsiniz mesela. ama teknomarketler öyle mi. uluslararası dirsek teması olan bir holdingin londra ekonomi meslek yüksek okulu mezunu genel müdürüyle sade bir işçi emeklisini ikili koltuğa oturmuş; 3d gözlüklerle, 3d televizyon keyfini deneyimlerken görebilirsiniz pekâlâ.

ayrı dünyaların bu iki insanının bir konuda mutabık kaldığına ancak bir teknoloji markette şahit olabilirsiniz: bu nasıl üç boyut lan. evet, sevgili okurlar. böyle sikiş görülmedi. on yedi milyar para verip suratında yarım kilo ağırlıkla çarkıfelek seyredeceksin. üstelik bonus kartınıza 12 taksit. sattıkları şeyler üç boyutlu falan da değil. sadece gözlüksüz bakınca flu görünen şeyler. bu aletin çalışma prensibi buysa, büyükbabam temiz bi’ otuz senedir 3d yaşıyor hayatı. kendisinin gözleri on buçuk numara. yalanlar bedava. samsung gelse. sizi filme ışınlayan televizyon çıkardık dese. yok ben solaryuma giriyorum, derim.

ayrıca bu 3d muhabbeti dinozorlar dergisi‘nin orta sayfasında kalmadı mı. artık porno seyrederken ıslaklık hissi veren televizyon falan çıkması gerekmiyor mu. babam böyle pasta yapmayı nerede öğrendi. ahaha. seks le kalın.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: