Categories
A Day to Remember

çok ama çok seks

ı.e. nin bloguna attığım yorum beni yordu, şimdi kendimi biraz daha yorayım dedim. yorum bu;

beğenmediğin dizinin orospu kızı ex-aşkına “kalbimin kapılarını sana açtım” diyordu. o geldi aklıma, çok güldüm yahu. şimdi bunun konuyla ne alakası var, ben de ona geliyorum. çenemi yarıyordum ben de gülerken, yarayazdım adeta deyip güzel Türkçemizin kendinden güzel güzelliklerinden faydalandım. Birgün fotoğrafını ben çekersem ancak o zaman Hürriyet fotogaleriye çıkarsın, gelgelelim bu daha gerçekleşmedi.

ı.e. hürriyet fotogaleriye çıkmak istiyor, merak eden sivili’in şu postuna baksın. ahh ahhh, şu hürriyet’in sitesindeki sayfaları dolaşıp kaydebilen zaman ofis çalışanlarımız kendi işlerine ayırsalar ne kayıt dışı ekonomi kalırdı, ne ab kapılarında sürünürdük, ne de iharacat rakamları düşerdi. ama olmadı, yapamadık. bir de ı.e. çenesini yarmış, kendisine çok geçmiş olsun diyoruz.

blogumuzun diğer gizli kahramanı m.g. günlerdir laptop arıyor kendine. hala alamadı, packard bell alacak sanıyorum. bugün almaya gitti, alamadan geldi. kendisini yakında yeni zellanda notları kategorili yazılarıyla burada olsun diyenler parmak kaldırsın.

3 replies on “çok ama çok seks”

ahaha aldım packard bell hatta almak istiyenlere de tavsiye edeyim yüksek tirajlı 62ytl den belki büyük kitlelere ulaşır bu yorumum da vatan bilgisayarda kampanya sona ermeden tüketir teknolojiye aç t.c. vatandaşı.

yeni zelandadan sorun çıktı onu halledip dönecem ben size..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: