Categories
05:45 Hikayeleri

üniversite tanıtımları

fft17_mf302169

sinoptaki su ürünleri fakültesi bizden kendilerini tanıtmamızı istediler. istemediler ama ben öyle tahmin ediyorum. benim tahminlerim her zaman tutarlar ve büyük öneme sahiptirler.

ben bu bölümü okuyacak arkadaşlara doğudaki üniversiteleri tavsiye ederim. alparslan üniversitesi var mesela. ya da urartu üniversitesini yazın. henüz öyle bir okul açılmadı. bu yazıyı okuyan akepeliler hemen açacaktır ama. kontenjan boşluğu kuralından yararlanarak hemen girersiniz. bu kural standart sapmayla alakalı. aopb’nin stf ile olan ilişkisine dayanıyor. ben gerekli regresyon analizlerini yaptım, siz gerisini merak etmeyin.

bu arada akepeliler nasıl okuyacak diye merak ediyorsunuz biliyorum. bütün siyasiler bizim sitenin subscriber’ı. devlet bahçeli bile öğrendi bizden muhalifliği, nabeeerrr

tanıdıklarım dışında össye girenlerin başarısı umrumda olmasa da iyi bir geleceğin herkesin hakkı oldugunu düşünerek böyle bir yazıyı yazdım. halbuki okurlarımızın yüzde 90undan fazlası üniversiteli zaten. hatta boğaziçi sosyoloji komple okurumuz.

One reply on “üniversite tanıtımları”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: