Categories
Unuttuk Sevişemedik

tumblr naneleri

kusura bakmayın. bizim sitenin de tumblr sayfası var ama kişisel bir tumblr sayfam olsa utanırım. arkadaşlarımın yüzüne bakamam yani. batsın bu dünya derim.

gözlemleyebildiğim kadarıyla tumblrda olaylar şöyle gelişiyor adım adım:

  • komik bir kullanıcı adı alıyoruz.
  • googleda “manik depresif yalnız aşk kız ağla sızla pucca” sözcük öbeğinden kafamıza göre iki ya da üç tanesini seçip görsel araması yapıyoruz ki yukarıdaki fotoğrafı buldum ben, tabii ki tumblr’da host edilen bir görsel bu.
  • bunun altına böyle “hey özgürlük ah 60lar devrim bir çiçektir” gibisinde şeyler yazıp “gelen sevgili giden sevgiliyi arattı, önce giden belki sonra gelir, gelmese de yine gelir, o gelmezse şu şarkıyı dinler ağlarım” gibisinden radiohead benzeri müzik yapan pek tanınmamış -mümkünse last.fm de 1 milyon altı skroplanmaya sahip- bir grubun dandik bir şarkısı paylaşılır. bu şarkıyla ilgili bir not geçeceğim yazının sonunda.
  • olabildiğince salak olunur.
  • bir de avatar önemli. önceden kankayla gidilen bershka mağazasının kabininde üstte xl erkek tişörtü altta don varken çekilen fotoğraf yüz gözükmeyecek şekilde avatar yapılmalıdır. tumblr’ı müthiş bir ekmek kapısı olarak görüldüğü için “aa bu kız verir” imajı uyandırılmalı.

devam edemeyeceğim ben. özetle tumblr kötü şey. çok kötü şey.

3 replies on “tumblr naneleri”

hem tumblr desifre olmus hem ibret vermis. atmissin tumblr kizlarin uzerine topragi, kuregine sagalik

hacı bence biraz abartmışsın, tumblrda çok iyi bloglar biliyorum hiç bu isimlere sahip olmayan (olanları da mevcut) her biri de gayet güzel temalı, veya her telden çalan, yani içeriğini beğendiğim bloglar. Yanlış gözlemlemişsin biraz. Yani “aa lan blog ismi çok komik ekieki takip edeyim” değil de daha çok “blogladığı şeyler güzel, takip edeyim bari”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: