Categories
05:45 Hikayeleri

hoşgeldiniz

bugün ilk kez bloga girecek olan ziyaretçiler bu yazının en başta default olarak kaldığını sanabilirler başlık dolayısıyla ama öyle bir şey yok. yeni ziyaretçilere gelirken hoşgeldiniz, giderken sitemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz diyecek kadar düz adamlar değiliz. düz adamlık farklı olay zaten. bi adam kötü berbere gidip ensesini düz kestiriyosa düz adamdır, fanatiğe para veriyosa yine düz adamdır. düz olmak çok kolay toplumumuzda. -sonradan ekleme yapıyorum paragrafa, adanaspor taraftarının açtığı hoşgeldiniz orospu çocukları pankartını bilen var mı ??-

geçen sene bu zamanlarda en çok düşündüğüm şey aragones aşısı tutar mı acaba fenerbahçedeydi, o zamanlar düz adamlık dışında başka bir şey yapacak enerjim de yoktu. artık daha farklı şeylere kafa yoruyorum ama söylemeyeceğim onları burada. bence blog yazarı biraz gizemli olmalıdır.

bu yazıyı öğle yemeğinden hemen önce yazıyorum. yemeğim geciktiği için de cümlelerin arkası geldikçe geliyor. blogdaki başarımın yemeğin gelme süresiyle ters orantılı olduğunu hemen hesaplayabilirsiniz. en sola yemeğin gelme süresi, onun yanına boş yazı yazma ihtimalimi koyun. en sağda ters şekilde blog yazarlığı olmalı, oklar ters gitmeli. paint açıp -grafikerlikten anlamdığımı eskiler bilir- güzel bir görsel hazırlarım daha kolay anlaşılması için, ama gerek yok. inanıyorum ki bütün okurlarımız zekidir, hemen anlayacaklardır neden bahsettiğimi. hala yemek gelmedi amına koyim.

2 dakika… hala gelmedi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: