Categories
Anal İz

milanodaki totoşlara açık mektup

10 üzerinden puanlayamıyorum bu insanlarısince we are offensive assholes with no life (yea, one of the fans says from mi inbox), we keep fugging anything holy in glamorous world of women. well we were about to get rid of that freaking skimo apparels (uggs*), but now got a new irritating footwear cause the summer sun has shown up lately. oh yea, this orospi audrey-fucking-hepburn-years-old skimmers is everywhere in istiklal st. i feel like puking zillion times a day cause of them. the shoes are amare stoudemire ugly, even uglier than converse. geeeeeezz.

milano moda haftasından önce görüşlerimi belirttik ki yeni kreasyonalra ona göre bi ayar çeksinler. ingilizce yazmamızın nedeni cavalli ve şurakasını çevirmen masrafından kurtarmaktır. özünde düşünceli insanlarız vesselam.

ingilizce bilmeyip de 62 okuyucusu olan mallar için google translate çevirdi :

çünkü hiçbir yaşam ile saldırgan assholes (evet, biri taraftarların mil gelen kutunuzdan söylüyor), bu konuda hiçbir şey kadınların büyüleyici dünyasında kutsal fugging tutmak vardır. iyi biz ilgili freaking skimo apparels (uggs), ama kurtulmak artık yeni bir rahatsız edici ayakkabı yaz Pazar neden var son kadar göstermiştir elde etti. Oh evet, bu orospi Audrey Hepburn-lanet-yaşında skimmers her yerde İstiklal st.i olarak zillion kez bir gün neden puking gibi feel. Ayakkabılar Amare Stoudemire, hatta sohbet daha uglier çirkin vardır. geeeeeezz.

4 replies on “milanodaki totoşlara açık mektup”

eeğğ mm şeey.. bilmiyorumki ne yazsam insanlar tasarımı beğendiklerinde.

tasarım harika falan filan.. kardes veya belli degilse “f*ckever you-are” sen kendini dinleme cünkü hcbirsey söylemiyorsun. yozgatlı bi kardesimin dediği gibi “ninem s**ctı tavuk desti” yani bos laf.. seni yorumlamak istediğimden değil acaba yorumum cıkacakmı diye yazıyorum

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: