Categories
A Night to Forget

istediği pasları veremeyen erkek

bar, meyhane, kaldırım farketmez. birşey içeceksem cin-tonik olsun isterim. istemediğim zamanlarda ne zaman isteyebileceğimi düşünürüm. çünkü g&t tam bir icebreaker’dır. icebreaker ne lan pseudo-entel şeklinde tepkilere hazırım : sana ne lan. zerafetinden ödün vermeden soran bayanlar için de bir açıklama yapmıyorum, blogu takip eden eşcinsel ve erkek vatandaşlarımızı kaçırmak istemeyiz. kralların içkisi şarap falan değil, g&t’dir. masaya gereksiz bir enerji yüklemesi yapar. üstelik bir kişinin tatbik etmesi yeterlidir. (bilmeyenler için fitil değil, korkmayın)

bu konuyla ilgili omuriliğimin kaydettiği veriler şöyle :

  • 4 erkek 2 kız 1 g&t > 1 çift 3 erkek 1 kız // bu kız mormon falandı sanırım.
  • 3 erkek 2 kız 1 g&t > erkeklerden biri erken kalktı.
  • 2 erkek 2 insan 1 g&t > 1 çift 1 erkek 1 insan // normalde kız kategorisine koymadığımız insanlığı için sevdiğimiz birileri alkole dayanınca kız olabiliyor .
  • 1 çift 2 kız 1 g&t > yalan rüzgarı // o günden sonra konuşmadım.
  • 1 erkek 1 kız 1 g&t > ilginç bir reaksiyon // dillendirmek istemiyorum.
  • 5 erkek 1 oda çok g&t > hiç olmasın dilerdim.

aslında Heper bunlara spss ile bi ayar çekse, bu milenyumun john nash’i olabilirim diye düşündüm şimdi. abi herşey 1 g&t’ye mi bakıyor dediğinizi duyar gibiyim. valium falan kullanıyorsanız, 1’e değil yarıma bile bakabilir. ama kullanmıyorsunuz. bayaaa bi likide ( en az 1 g&t ) bakıyor. yalnız votka olmasın o likitler.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: