Categories
05:45 Hikayeleri

seo orospuluğu ve web 2.0 işler

internet alemi çok seri manevralar yapıyor. erkut sezgin olsaydı “bileşik şebeke mecraları anlam veremediğim şekilde devinimler içersinde” derdi. ahahhaha neyse ki erkut sezgin yok. diyeceğim şu ki daha dün millet meta tag falan kasarken, bugün sosyal imleme ve sikleme servislerin de artmasıyla networklere akılıyor. tabi türk blogküresinde bunun bokunu çıkaran gerizekalı bloggerlar var. çaktırmadan yapanlar da var. mesela adam gidiyor x filmi vizyona giriyor haberiniz olsun diyor. target keyword density hususuna çok önem veriyor bu arkadaşlar. hitin içinden geçiyorlar haliyle (please all hail to google). bu arkadaşlar çok okunabilir ama aynı okuyucu tarafından iki kere okunmazlar. mesela hit orospusu olan bloglardan birine bugün bakıyorum o kadar fason ki, tumblr yazacağına “tumbrl” yazmış, eleman. insanlık hali, mallık durumu, olur öyle, siz typo yapmıyor musunuz lan keraneciler falan derseniz, iki kere “tumbrl” yazma başarısını göstermiş, bu amcoğlu.

onu geçtim, blogödülleri saçma seçme yapan bir aparat var. inanılmaz bir alet. bu arkadaşlar 62’yi, türk aile yapısına ve toplumun ahlak anlayışına zarar verdiğini belirterek yarışmaya almamışlardı. çok umrumda olma da inceden üzülmüştüm ama ağlamadım. sol yanağımdan bir damla göz yaşı süzüldü, o kadar. ama o da gereksizmiş, ne kadar sikim blog varsa ödüle layık görmüşler.

yaptığımız şey değildir ama o ödüllerin doğrusunu biz dağıtalım dedik;
62.blogödülleri.com

ahahha gelişine yaptığımız işlere ödül vermeyi de ekledik, semtimin abecileri. unuttuklarım olabilir, eklerim çok zor değil. çok önemli de değil. zira kazanacağınız şeyler kutu prezervatif, kiloluk yoğurt gibi şeyler. kargoyu da ödemeli olarak gönderiyoruz. hiç bi boka benzemiyor aldığınız hediye.

son : yakında 62’nin tasarımı değişiyor. andy warhol ile anlaştık. kendisinin bu proje için tayyip ve kamer genç’in fresklerine başladığını biliyorum. bu gibi işlerle meşgul olduğumdan ve fbuddymin triplerinden ötürü fazla yazamayabilirim. Heper abi bu boşluğu dolduracaktır. pa, fazla yazmaz ama keşke yazsa.

28 replies on “seo orospuluğu ve web 2.0 işler”

şimdi ben buraya götüm gibi blog ve taşşağım gibi yazı diye yazmayı çok isterdim lakin angut romalılar aboooww bak wolkanca şöyle böyle yazmış şuraya derler diye yazamaycağım, ne kadar üzgün olduğumu anlatamam. lan ibneler orospuya da saygı göstermeniz gerektiğini öğretmediler mi size ulusta eğitimsiz mi kaldınız.

typolar kovalasın sizi çok güldüm :)

bak bu yorumu tahmin ettiğim gibi yazmış ekşisözlüğe. umurumda değil ama kardeşim bir tane de iyi şey yazsınlar, yani bilmem kaç yılda 32 defa başlık silindi yeniden yazıldı insaf be.

tüm ekşi sözlüğün ta “taaaa amına koyuyorum” buradan itirazı olan varsa çıksın karşıma. hadi bakalım.

ezikler.

Volkancık, götüm gibi blog derken? Biraz daha açar mısın? Bu ilk fırsatta götünü ortaya atma sevdan biraz enteresan sanki.

wolkan götünü aç da görek 62 nası bi blogmuş. ulan bi insan harbi bu kadar yüzsüz olur. chris’in tasarımını çal, logoyu değiştim ama ben de. parası neyse söyle veriyim ben de. yemin ediyorum ben olsam utanırım bloglara girip yorum yazmaya. lafımı bitirirken senin ta aq diyorum wolkan. türkiye seninle gurur duyuyor. en büyük blogcu sensin. sığır seni :) reelde görsem seni de iki tokatlasam, ne hoş olurdu içim.
62’ye not; lütfen bu yorumum yayınlansın.

Blog ödülleri’nin seçtiği o sik gibi bloglardan birinin sahibiyim. Lâkin böyle bir blog bu tip genellemeler yapmak için fazla hafif. Anlamadım ki kime özendin, 5posta desem yok olmamış. Nahnu desem, yok siksen olmaz. (götler iyi yalanmış) Amına koyim, sen bu blogla blog ödüllerine girsen bence sana titanyum bir yarrak verirlerdi.

beyninin mercimek tanesi büyüklüğünde olduğunu kanıtlamak için 1 sene beklemene gerek yoktu. 2010 senesinde derece alıp 2009’da yazdığım yazıya yorum attırmışsınız, herr moron. ahaha neyse 88 doğumlu bir insanla çok ağır konuşmak istemem.

yaşı kemale ermiş arkadaşlar için : http://bit.ly/awoX9D

Doğduğu seneyi siktiğim araştırma da yapmış hakkımda…
Ebeveynlerin seni dünyaya getirdiklerinde kaç yaşındalardı? Babanın yaşına denk olduğumda yorum yapmaya gelicem ondan soruyorum.

lümpen dağarcığınla küfür etmeye çalışmana gerek yok nette kasan arkadaşım. ne kadar sinirli olduğunu anlıyorum ve zerre sikimde değil.

xoxo, gossip girl.

Fazla hafif blog için kaldırması zor kelimeler dökülmüş bu kez kaleminizden. Üslubunuz çok sert, mizacınız çok yaman lâkin rumuzunuz “kelimeler benim”. Doğulan seneler sikilirken de kelimeler siz miydiniz ?

titanyum :D heheheheeee. kardeş ekşisözlük mözlük traş işler asıl tüm lümpenlerin mekanı orası, söyleyecek sözü olan çıkar adam gibi söyler tüm getirisi götürüsünü üstüne alır bunu yapamayanlar ise ezik olarak yaşamaya mahkumlar ve bunu kabul etmeliler peşinen ki anlaşalım yoksa işte böyle eğleniriz (:

hayatın alnamı am değildir hayatın anlamı hayatın anlamı olmadığını anlayana kadar anlamının am olduğunu sanmaktır yani ölene kadar am hamdolsun :D

ilik heper. fotoğrafı olan yatar hacı.

olm iki dakka insan olun, bu kadar çekememezlik kötü, gidin adam gibi bi dicitürk filan alın siz de rahat edin ben de.

öperim, olm siz sanıyor musun ben bilmiyorum bu site kimin sen kimsin o kim. (: eğlenelim tamam ama adam gibi, s2erim. bak sonra abi götünü yiim ayakları yapmayın hiç sevmem.

sizin sayenizde ekşisözlüğün mnkoyan adam ilan edildim, aferin.

oltu kebaplığından süpermanliğe terfi etmiş vvolkan, kurduğun cümlelerin benzerlerini liselerde bile ciddiye almıyorlar artık. ismini iki “v” ile yazmamın sebebi ise senin bir göt olman. biz göt ettik seni. gömgöt bir adam oldun çıktın hatta am oldun artık. yeter vvolkan, yorma bizi vvolkan.

bu kadar zoruna gideceğini bilsem yapmazdım gerçekten çok üzüldüm.

bak 2009 da incisözlük yoktu koç, şimdi var göt olan bilmem ki kimdir :D

kaç yaşındasın ve bu yaşa kadar nasıl geldin bilmiyorum, wolkan. 2009’da sana dekoder taktırmak için fon oluşturdum, wolkan. ve fakat annen baban dahi bir çeyreklik atmadılar, wolkan. sene 2012, wolkan. hâlâ anlaşılamakta bir dünya markasısın, wolkan. beynin zaten yoktu, omuriliğini de aldırmışsın, wolkan. aman wolkan.

sen biliyorsun decoderi takcak yeri :)) :D :D :D :D :D :D :D

hastasınız :))))))))))))) volkan siksin sizi

bide bu seçtiğiniz bloglardan nahnu hariç ulaşamadım zahmet olmazsa ekran görüntüleri filan da koymak lazım.

tşk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: