Categories
Cihangir Yokuşu

blog ödülleri

Merhaba

Topluluk Blogları Kategorisi’nde yer alan http://www.62ytl.com adresli blogunuz, ön değerlendirme sürecinde incelenmiş ancak gerekli şartları sağlamaması nedeniyle kabul edilmemiştir. Bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.

Blog Ödülleri Ekibi
www.blogodulleri.com

toplum bu tip bloglara hazır değil, biliyorsunuz. zaten pötibör bisküvi sponsorluğundaki bir yarışmayı kazanmak çok saçma olurdu. ayrıca kar amacı gütmeyen ticari kaygılardan arınmış bir kurum olduğumuz için sikimizde de değil. sik dedim de aklıma geldi. artık küfür etmemeye çalışıyorum. işbu konu hakkında geçen sene yediğim haltlar için linki takip edebilirsiniz. (#)

7 replies on “blog ödülleri”

evet bir hata olduğu kesin o da bu blogun o yarışmaya girme çabasıdır. evladım yazık etmeyin kendinize o saçma yemek, diyet ıvır zıvır blogları arasında. sizin yeriniz ayrı bizde ne uğraşıyorsunuz ;)

niye öyle diyorsun oğlum. bad religion tişörtümle ödülü almaya gitsem fena mı olurdu.

öncelikle kendime özel bir oha istiyorum cevabı daha yeni gördüğüm için (:

şimdi sana gelecek olursak (sert gibi oldu) güzel olurdu tabi ama bi düşünsene bi yanda yazdığı yemek tarifleri derece yapamadı diye ağlayan teyzeler, bi yanda ben şu bilgisayarı çok güzel incelemiştim diye dolaşan nerdler… arada “normal” kalırdık, ciddiyim (: ha ama ödülü kazansaydı bu blog bende napar eder sizinle sahneye gelirdim, kim bu diye sorarlarsa da bişey uydururduk artık (:

blog kategorileri şu an için belli sınırlamalar altında olduğu için bu blogunu sokamayacağın yarışma :) gerçi bundan 5-10 yıl sonra (eğer hala blog yazarsan) herhangi bir prezervatif markası sponsorluğunda bu yarışmaya katılabilirsin.

niye katıldın lan o zaman yarışmaya, çayına püsküütmü lazımdı eşşek seni

not olayı: üniversite bilmem ney yazına yanlışlıklan yazmışım bu yorumu

bu bloga hassssssta (önce burayı haaaasta oldum diye yazmışım silip düzelttim hani böyle seye bastırıyom annıyon mu) oldum. çok iyi lan. bi de(bak de yi de bitişik yazıyodum) twitterda yazan hanginiz?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: