Categories
Human Race Must Be Destroyed

ne kadar boktan diziler yapıyoruz

güzel, yakışıklı, akıllı, zeki, hoşgörülü miletim içn ölürüm diyemem, aziz nesinede bazı konularda hak veririm ama topluca salak yerine konmayı da kabullenemiyorum.

çok sık televizyon seyreden biri değilim. belli dönemlerim olur günümün 10 saatini tv ile geçirdiğim ancak benim için normal bir günde haber, futbol ya da belgesel dışından bir şey yoktur televizyonda. zaten dizi falan nadiren izlerim. malum dizilerin sezonu başlıyo, büyük kanallar birbir ellerindeki dizileri çıkarmaya başladılar.

es-es adlı dizinin bir bölümünü seyrettim. kurgu sikkolugun ötesinde, hırsız çocuk üniversiteye falan başlıyor. sonra geçen seneden kalma üniversiteli kız dizisi vardı müziklerini cem özkanın yaptığı, o aşkımemnulaşmıştı son bölümünde, bu arada aşk-ı memnu porno. sonra arka sıradakiler var, senaristler 17. yüzyılda yaşasaydı o döneme damgalarını vururlardı, nasıl diyaloglar onlar öyle. unutulmaz diye dizi var, zengin aşıkların hikayesi. başrol oyuncularını yolda görsem üstlerinden yeni aldıgım jiple geçerim. daha da var, aklıma gelmiyo.

türkiyede yapılan dizilerin amına koymakla beraber uzaylı gözlüğü, bershkadan aldığı badisiyle ve elinde tv kumandasıyla cnbc-e ve bu diziler arasında zapping yapan bütün hanım kızlarımıza tam bir aşk adamı olduğumu belirtmek isterim.

5 replies on “ne kadar boktan diziler yapıyoruz”

“türkiyede yapılan dizilerin amına koymakla beraber uzaylı gözlüğü, bershkadan aldığı badisiyle ve elinde tv kumandasıyla cnbc-e ve bu diziler arasında zapping yapan bütün hanım kızlarımıza tam bir aşk adamı olduğumu belirtmek isterim.”

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHFKŞSJLGKSJGJL SESLİ GÜLDÜM. NE KADAR ELEKTRONİKÇİ/İNDİECİ KARI VARSA HEPSİNİN AMINA KOYAYIM BEN DE. AMCIK AMCIK DA İLLÜSTRASYONLAR YAPIYOLAR 50 KURUŞLUK FABER-CASTELL KALEMLERLE. HEPSİNİ SİKEYİM ÖLSÜNLER. ÖLSÜNLEEEEEEEEEER.

bende bütün dizilerden nefret ediyorum bendede ntv cnbc e e2 habertürkten başka kanal izlemiyorum kahrolsun bu salakça diziler

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: