Categories
Human Race Must Be Destroyed

futbol sevmeyen erkekte gizli eşcinsellik vardır

futbol şahane bir spor. golf, öyle değil.

beni aşan konuları genelde allaha bırakıyorum.  mesela “22 kişinin bir buçuk saat boyunca 1 topun peşinden koşmasından ne anlıyorsunuz hehöhö” kelamı ilk kimden çıktıysa allah belasını versin. eğer allah benim için bu güzelliği yaparsa bir dahaki kurban’da beyazları giyer, hacı olurum. bu insanın robot resmini rüyamda görebilmek için uzun zamandır kafamı yastığa koymadan 7 ayet-el kürsi okusam da henüz bir eşgal alabilmiş değilim. o derece çaresiz durumdayım.

kendisini bulabilmek için hollywood işi fbi ajanlarının yaptığı gibi profilini çıkarmıştım : kanımca 5-6 yaşında ciklet yada çikolata karşılığında xspor’lu olmuş ilerleyen yıllarda futbol muhabbetiyle kız düşüremeyeceğini anlayıp rotayı klasik edebiyat ve dönemin müziğine çevirmiş bir insan evladı. ayrıca anasının bendeki yeri ayrıdır.

en nihayetinde bulamadım adamı. hala dışarıda bir yerler de yeri gelince 22kişi-1top esprisini yapıyor. sene 2009. artık kendisinin ardılları da mevcut. onlar da aynı espriyi yapıyor. bir aptalın dimağından fışkırdığı her halinden belli olan bir laf nasıl ardahan’dan edirne’ye kadar herkesin bildiği şakaya dönüşür anlamıyorum.

bu insanların futbolu anlaması için kaç kişinin 1 top peşinden koşması gerek. 22 kişi az mı, çok mu ? 2 kişi 1 topun peşinden koşsaydı -ki koşanlar var, icra ettikleri sporun adı da tenis- iyi mi olacaktı ? örnekler çeşitlendirilebilir. mesela, ben hiç korfbol için 16 kişi 1 topun peşinden koşup duruyor diyen birini duymadım. korfbol takımlarının kızlı erkekli karma takımlar olması, bu branş kaybedilen her saniyeyi değerli yapıyor. voleybol. 12  kişi koşuyor. seyircisi elit ve dişi ağırlıklı. voleybol iyi, futbol kötü.
takım tutmayan ama yogasını aksatmayan arkadaşların diğer bir argümanı tribün insanlarının çok ahlaksız olması. ağza alınmayacak küfürler ediyormuşuz. aynı arkadaşlar prime-time’da aşkımemnu’yu kaçırmıyormuş. kerhane yalı tipi olunca fuhuş naif bir boyut kazınıyor tabi.

saat 5 olmuş, günlük geyik dozajımı aştım, yeter.
futbol, 22 kişiyle oynanan bir oyun değildir. futbol, bir oyun bile değildir. futbol devrimdir. meksika devrimi bir kalenin arkasında başlamıştır. futbol, taraftarı tarafından yönetilen amatör kulüplerdir. ayrılıkçı liverpool ve united taraftarlarıdır. futbol, sınıf savaşıdır. ispanya‘da faşist madrid’e karşı barça; arjantin‘de zengin river’a karşı boca’dır. bildiğin zıt kutuplardır. di canio ve roma tribünleridir. takım tutmayanlar ise cool ve umursamaz görünmeye çalışan orospu çocuklarıdır. xoxo, gossip girl.

17 replies on “futbol sevmeyen erkekte gizli eşcinsellik vardır”

vallahi bu konu hakkında düşündüklerimi bu kadar net bir şekilde okuyacağım hiç aklıma gelmezdi! ellerine, o ucu sivri kelimeleriyle geyiğin alasını yapan beynine sağlık…;)

Senin ananın amını sikerim orospu çocuğu gay.Sen futbolu seviyorsun diye sana erkekleri izlemekten zevk alıyorsun gaysin diyor muyum.Dinin imanın top olmuş oğğlumm

ANANI AVRADINI SİKİM BU SİTENİN SAHİBİ KİMSE !!!!

ahahha içindeki eşcinseli annemi bacımı sikerek mi bastıracaksın, sevgili ‘hetroseksüel’. sana hoşgörüyle yaklaşıyorum. senin durumunda olan binlerce insan var. o yüzden uzmanlara görünmekten korkma. ilk seanstan sonra derin bir manevi rahatlama hissedeceksin.

sana futbolun neden maganda sporu olmadığını anlatarak kafanı ekstradan karıştırmak istemiyorum. kafan zaten cinsel kimlik olaylarıyla fazlasıyla karışmış. ayrıca büyüyünce nasıl olsa öğreneceksin.

seksist bakış açılarına kızmamızın nedeni, bakış açısını seksist değerlendiriyor olmamızdır. sivil itaatsiz ay’ı gösterirken, seksizm kokusu peşinde koşup, onu medeniyet namına yok etmek isteyen izlekler ise onun parmağına bakmıştır.

seksizmin göbek taşında terleyen bu kitlenin parmağa bakacağı bilindiğinden, futbol sevmeyen erkek; mal, dangalak, öküz, hıyar, vb. sıfatlar yerine eşcinsellik üzerinden aşağılanmıştır. “vay sen bana nasıl eşcinsel dersin maloğludangalağabenzeyenöküzünhıyarı” tepkisini veren insansa, eşcinselleri zaten çoktan aşağılamış olur.

gayet iyi bildiğimiz üzere, hepimiz çeşitli anlarda çok pis ibneyiz ve herhangi bir yazıyı 7 kere okuyarak büyü yapmak kanundışıdır.

Futbol afyondur. Brezilya başkanına zamanında sormuşlar bu halkı bu sefaletle bu sıkıntılarla nasıl yönetiyorsun diye. Bunun için iki kozum var, biri Rio karnavalı diğeri de futbol demiştir.

Burda senden iyi orospu çocuğu da yok. Öğrenci kartıyla metrobüste fortçuluk yaptığına göre 15 yaş grubundansın. O yüzden bu hakaretler sana koymaz.

Belki 30 sene sonra ne demek istendiğini anlarsın, o da belki..

aman futbol seyretmeyin amına koyduklarım, okan bayülgen seyredin dimağınız açılsın.

cou, senin de ananın amına kadar yolun var. marx çakması laflarınla öz anneni bile kandıramazsın.

Küfüre hiç başvurmayacağım, başkaları yeteri kadar söylemiş zaten.

Bize hem devrimcilikten bahsedip hem de seksistlik yapma, her kimsen.

1) Futbol cinsiyette belirleyici değildir.
2) Eşcinsellik kötü bir şey değildir.

1’e karşı çıkarsan bilime güvenmiyorsun demektir, 2’ye karşı çıkarsan seksistsin demektir. Ve böyle olan birisi gelip bize devrimcilikten BAHSEDEMEZ. Bu hem Marksist, hem de anarşist devrimciler için geçerlidir.

seksist meksist anlamam gaylardan hoşlanmam..futbola ve futbol izleyicilerine bok atıyosunuz soora bir şahıs çıkıp futbol izliyecilerine bok atanların foyasını ortaya çıkardıı zaman aaza alınmıcak küfürler ediyosunuz..noolmuş içinizde gizli eşcinsel varsa..siz artislik yada artistik (her ne sikimse) patinajda karının eteinin altındaki zıbının kenarından amının dudaa çıkıcak diye dürbünle tv izlerken yada valeybol maçlarında karıların taytları amının arasına kaçıcak diye bekleyip aaz sularınızı niyagara şelaleri gibi akıtırken yada yüzme müsabakalarında start verilmeden önce eilen bayan sporcuların pozisyonlarını 31 e meze yaparken biz bişey demiyoruzda siz bize bok atıpta kendimi savununcamı kötü oluyoruz..hadi futbol aptal işi..o zaman alternatif üretin..madem bu kadar kötü madem siz bu kadar bilgili ay ku su öfff bildiin gibi diil kesimsiniz bizide kurtarın.. atımıza ot vermezsiniz sikimize göt vermezsiniz ondan soora kuyruuna basılmış id gibi fik fik fik vik vik vik…iyi ayak!!!bu arada HETERO kardeş..dielim ki bu sitenin sahibi benim..bende maltepede esenkentteyim…gel beni sik…yok orası uzak sen gel diyosan adresini ver ben geliyim…belki bi daha tanımadıın insanların anasına avradına bilimum 1. 2. 3. derecen eş dost akrabasına sövmemeyi öörenir öörenemeyenlerede ööretmeyi görev edinirsin…saygılar sevgiler…

bu arada A kardeş..futbol cinsiyette belirleyici deildir ama olmalıdır…ben tribünde maç izlerken yanımda cemil ipekçi bekir bilmemne çiftinin yanımda oturmasını şahsım olarak kabul edemem…aklı olan etmez…tribünler kutsal yerlerdir…allahın sıçmak için kullansın diye verdii götün amacını şaşırıpta ona bunu tıklatan adam olmaz olamaz olmamalı…haa fakat gaylar illa ki derseler ki yok ille biz tribünde maç izlicez o zaman yetkili makamlara onlarda bizde iletelim nasıl ki ceza evlerinde oolan kouşu var stadlarada oolan tribünü yapsınlar…ki şundan eminim ben ki bir FENERBAHÇE taraftarı olmama raamen gay taraftarlara çarşı bile karşı çıkar…futbolda eşcinsellik kötüdür!!!!empati yapın gay kanaryalar yada yumuşak aslanlaryada saksocu kartallar….allahım kabus gibi!!!!!!

cou sana çok uyuz oldum bi soru sorucam…madem futbol afyondur ulan o zaman biz malmıyız her gün 12,5 grama 50-60 lira bayılıyoruz açarız bi maç izler izler dururuz…böle saçma şey olurmu yaaa…atın aabi at gözlüklerini 21. yüzyılın eşiinden atlıcaz haala nelerin peşindesiniz yaaaaa!!!!!!meyve veren aaç taşlanır arkadaşlar..sanata sanatçıya saygı, futbola futbolcuya 3ün 1i..olmaz…LÜTFEN!!!

Futbol seven eşcinseller de varda bu ayrı konu.

Güreş seven erkek götçüdür
Voleyboy sevmeyenlerde gizli ensestlik vardır
Basketbol sevmeyen erkeklerde gavatlık eğilimi vardır

önermeleri kadar tutarsız bir önerme.

Bu adam diktatör hımm o zaman kesin yatakta başarısız tarzı çıkarımlara benziyor.Altıma mı yattın derler adama.Neyse buda ayrı konu.

“Top sakallarınızdan,dar kotlarınızdan öpüyorum”

sen oturup futbol izlemeyi tercih ediosun bende futbol izlemek yerine evime kız atıp sikmeyi.. bumudur eşsinsellik yada gaylik saçmalamayın yaa…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: