Categories
A Night to Forget

ı.e. mal fenerli ercikle buluştu !!!

acayip bir buluşma

soldaki gizli kahramanımız ı.e., sağdaki mal fenerli ercik. ercik’i türkiye’nin ilk vloggerı olarak biliyoruz, çok iyi temsil ediyor ülkemizi bu alanda.

başkenti sallayan bu buluşma tam olarak ne zaman gerçekleşti bilmiyorum. bir de ı.e. epey rahatken ercik neden bu kadar tedirgin anlayamadım. ercik açık pembe tee’si ile yine hapsetmiş gözleri kendisine. eminim pek çok kız ı.e.’nin yerinde olmak istemiştir.

bu arada ı.e. gizli kahraman olduğu için suratını sansürledim ama arayıp bulmak isteyenler için kolundaki dövmeyi bıraktım. “kollarım kalındı düzelttim” şeysi ise bizim fotoğraf bizim kopirayta geçinceye kadar yaşamış olduğu bir işlemden kalan miras.

bu büyük buluşmada emeği geçen herkese bol bol teşekkür edelim. sık yaptığımız bir şey değil bu, değerini bilin.

8 replies on “ı.e. mal fenerli ercikle buluştu !!!”

tarihi ben de hatırlayamadığım için kendimden utanıyorum, tek emin olduğum sol elimde orta ve yüzük parmağımdaki tırnakların kırık ve günlerden pazar olduğuydu.

ercik netteki kadar samimi içten değil yanyanayken. sanırım gergindi, huzursuzdu. mal olmadığını ispatlamaya çalışıyordu korkarım. çok üzdü beni. hem de çok. umutlarım vardı.

Kendisini sizin yanınızda pek savunamamış olmasından dolayı içinde kalan ukteleri yine kendi kamerası karşısında vlogger krallığına yakışır şekilde dile getirmiş erciKing

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: