Categories
Human Race Must Be Destroyed

hesap işletim ücreti

işlerimiz çok diYgaranti denilen yeşil ve tonlarındaki kerane vadesiz hesaplardan yıllık 58 lira hava parası çekiyor. tahsil edilen bu para bizim iyiliğimiz içinmiş. aksi halde gece ayazında ATMsiz kalırmışız. hadi güç bela bulduk ATMyi. kirli, yağlı, paslı olurmuş ATM. tabi birde kaydedilip saklanan veriler de varmış. bunlar hep parayla oluyormuş.

madem öyle kartlarımızı kullanmaya devam edelim. çünkü malız biz.

6 replies on “hesap işletim ücreti”

“adamlar yiyor ama çalışıyolar abi, helal olsun” diyemiyorum çünkü bu laf belediye başkanları için kullanılıyor genel olarak

sırf bu yüzden garantideki kredi kartlarımı kapattım. doğru düzgün kullanmıyorum, adam akıllı alışveriş yapmıyorum; yıl sonu geliyor, toplam 70 lira hava parası kesiyorlar.

tek tuşla,
milyonlarca insandan,
en az 35’er milyon.
peh peh peh…

sırf bankalara ekmek yedirmemek için merkezi yerlere emanetçi açacağım. millet keş parasını gönül rahatlığıyla bıraksın. ama kurumsal müşteri gelirse affetmem jiletlerim %15imi.

Benim akrabam garanti bankasında çalışıyor.
Kendi söyledi karşıdakini resmi bir şekilde dolandırmaya çalışıyoruz dedi.
Bende içimden vay orospu çocukları dedim

Bu orospu çocuklarının iki eli cebimizde, yasal hırsız ibneler. Kimde var böyle bir güç, bir kişi çıkıp itiraz etmez, çünkü zaten herkes gibi borçludur, alacaklı da gelir kanunları koyar. Biz de burda tıslarız ancak.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: