Categories
Cihangir Yokuşu

kalabalık cadde manevraları

hareket halindeki insanları omuzlamaktan kaçınan biriyim. 40yılda1 çarpıştığım olur, ona da pardon derim. hata bendeyse o pardon orada kalır. yok, çarpışmanın diğer parçasının marifetiyse pardondan iki adım sonra annesi üzerinden yaftalarım kendisini. kibar bir insanım yani. bu gibi olaylara mahal vermemek için vücut çalımı atarım cadde insanlarına. aralarında çok tecrübeli caddegezerler var. mesela karşımdakinden kaçmak için sola devrildiysem, kendi soluna mini bir koşu yapıyor ve geride bırakıyoruz birbirimizi.tam yan yana olduğumuz anda aramızda oluşan yalandan rüzgarı hissetmeyi hiç birşeye değişmem.

konuyla alakası yok ama paket taşlı yollarda belediyenin adam gibi döşeyememesinden ötürü kenar vermiş taşlar vardır. inceden kenar verir bunlar. takılırsanız, düşmezsiniz ama yalpalarsınız. belde bi soğukluk, kuryukta bi titreme olur. işte o fenadır.

One reply on “kalabalık cadde manevraları”

kizilay sokaklarında pek bir hoş olur bu olay. kullaklık varsa kulağında, sollarken götü kalkar insanın. f1 e katılmama tehtidinde bulunan ferrari’nin pilotu hissi verir insana, bazense hayvana.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: