Categories
Human Race Must Be Destroyed

dünyanın da hali kötüleşiyo

manmade-world

özde değil sözde laik bir arkadaşımın lafıydı bu. kendisi maldı, hala mal. bazen istanbulun önemi yüksek, markalaşmış caddelerinde rastlıyorum kendisine. oralarda ne işi olur, onu oraya nasıl sokarlar bilmiyorum ama istanbula vize konsun diyenlerin en büyük siyasi kozu olmaktan öte gidemeyen bir sosyal yapıya sahip bu arkadaş. fiziksel yapısının da tutulacak bi yanı yok hani, yirmi kızım olsa birini vermem. her neyse bu önemsiz bi konuydu. şimdi geçiyorum önemli konuya…

önemli konu şu ki, dünyanın hali gerçekten kötüleşiyor mu? birkaç aydır blogumuzu okuyorsunuz. entelektüel birikiminiz oldukça önemli bir konuma gelmiştir iyi bir okursanız. blogumuzu yeni keşfettiyseniz hala geç değil. arkadaşlarınıza kısa zamanda yetişebilirsiniz. soruma dönüyorum, dünyanın hali? şimdi sıra yorumlarda. en güzel yorumu yazı olarak yayınlayacağıma söz veriyorum.

2 replies on “dünyanın da hali kötüleşiyo”

woodstock69 a bakıyosun bi de 40.yıl kutlamasının sponsor bulunamadığı için yapılamamasına, dünyanın daha kötüye gidip gitmediğinin cevabı sebepleri ile karşına çıkıyor

woodstock 69’un 40. yıl kutlamalarına sponsor arayan zihniyeti geçiyorum, (kokakola olsun istersen sponsor rock n coke’la birleştirsin oley, arsa için de hükümetten izin alalım nasıl olsa devlet bahçeli.) vudsıtok da vuudsıtok diye diretilmesini zaten geçiyorum, ne nostaljikmiş millet be. yeni bir söz söylemeye göt kalmamış kimsede. her bok geçmişi analım, çeguevara tişörtleri giyelim böylece topluma duyarlı duyargaçlı, bol üç noktalı derin düşünceli, biraz agnostik biraz devrimci biraz liberal olalım, pratikte aynı imajda farklı olarak gelecek güveni verip deli yürek pozuyla karizma-hatun götürelim.
gene de dünyanın hali kötüleşmiyor lan dünya mis gibi yer halen. ama insanlar baya mal, bi de canlılar için ortam zorlaşıyor: küresel müresel ısınma, kirlilik felan. ki bu mallaşma, son günlerin değil son yüzyılın meselesi. sosyopatlık bedava yaşasın cesur yeni dünya.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: