Categories
Deneysel Dokunuşlar Human Race Must Be Destroyed

tarabyada bizim uşaklar

1930 - Tarabya

Nevrice – Celal – Süreyya üçlüsü 1930larda herhangi bir yılın yazında böyle poz vermişti Tarabya’da. Arkaya bakıyorz, orada Alman başkonsolosluğu. 33’ten sonra iktidara gelen Die Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei sağolsun epey renklendirmiş Tarabya konaklarını. Gamalı haçlı bayrağını dikmiş konsolosluğa. Daha da iğrenci olimpiyatlarda, dünya kupalarında da rastlamak mümkün bu bayrağa. Tabi büyün oyuncuların Adolf Hitler’e nazi selamı verdiği fotoğraflar da hala akıllarda, durun hemen bir tanesini paylaşayım.

english-nazi-salute

Daha da vahimi Türkiye’de Türk Nazi Birliği diye bir forum var, ciddi ciddi var böyle bir forum. Gelenekselimiz haline gelen  ihraç fazlası Alperenler de yine bambaşka bir nane yemiş. Azıcık aklınızı kullanın lan ! Keşke komik olabilseniz de gülebilsek.

10 replies on “tarabyada bizim uşaklar”

sen salakmısın lan dingil
biz olmasak sizin g.tü kim kurtarcak saygısız mahlukat
deyersiz soysuz insan

nazi bayraklı resmi gamalı haçlı diye yazmışsın,bi kere o amblemin adı swatikadır (swatika)..bayrağın sağındaki T harfi gibi duran şekilde alman ordusunu simgeler,NSDAP, nasyonal sosyalist alman işçi partisidir anlamı başa die gelmez,sana küfür etmiyorum ama nasyonalizme bizim penceremizden bakıp saygı duyarsan sevinirim komünal yaşama saygı duyabilirim ama yıkılınca 5 dolarlık fahişe üreten sistemdir, TURKNAZİ

merhaba olcayto. ismin olcay ama ben olcayto demenin daha ırksal olduğunu düşünüyorum, bilmem doğru mudur bu düşüncem. ırkçılıkla ve onla alakalı şeylerle ilgili de bilgi edinmek istiyorum. en çok merak ettiğim şeyi sorayım.
niye yorumunda tekrar parantez içinde swatika yazdın, ne olduğunu çok iyi biliyorduk doğrusu.

Nazi piçleri amamızı stalin zikmedimi ?

Orosssspunun çocukları

stalin diyor ya. stalin’den büyük tiran var mı, nette kasan velet.

.. ikinci dünya savaşı ülkelerinin kayıpları, Bütn dünya ile savaşan (ABD, İngiltere, Rusya, Fransa, Çin, Polonya, Çekostovakya, ufak tefek balkan ülkeleri vs. vs. bitmiyor da liste) Almanya’nın kaybı 2.000.000’u sivil olmak üzere 3.800.000

Birtek Almanya ile savaşan Rusya’nın kaybı 19.000.000

kim kimi ezmiş görülüyor, istatistik bunlar boş laf değil.
Eğer Almanya bir yandan ABD ve İngiltere ile savaşamayaydı kimin kimi yeneceğini tahmin etmek zor olmasa gerek.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: