Categories
A Night to Forget

homofobik hemcinslerimi anlamıyorum

homofobi bütün coğrafyamıza yayılan çok büyük bir sorun. okul okumuş insanlar bile dünyadaki ters ilişki gerçeğini hazmedememiş durumda. cuma vaazında, içki masasında, laf arasında nerede olursa olsun bu konuya ucundan kıyısından bulaşılırsa “abi bi kere doğal değil” diye bir cümle çıkıyor ortamdakilerden birinin ağzından.

doğalını yapayını bilemem. durumları değerlendirirken yekün avantaja bakarım. gaylerle sorunum yok. gayler, gay olmaktan rahatsız değil. daha önemlisi gezegendeki gay sayısı ne kadar artarsa, straight insan başına düşen hatun sayısı o kadar artar. mantıklı olalım. hangimiz yukarıdaki abilerden birinin piyasaya dönmesini ister. aranızda hodri meydan diyen varsa, şu dakika tişörtünü sıyırıp baklavalarını saymasını tavsiye ederim. hayatı boyunca kendinden başka ağırlık kaldırmamış bir insan olarak ben 1 ( yazıyla bir) baklava saydım. eğer sizde bu durumdaysanız bilinki zamanında migros poşetlerine yardım ederek tanıştığınız eşiniz, sizi şu gay arkadaşların üstteki 2 aptomiline satar.

hahaha hepsi böyle değil. bu türden çok yok. bunlar seçmece gay, hormonlu gay diye düşünenleriniz de vardır eminim. evet, var. her şeyin incesi var, kalını var. amma velakin rakip rakiptir. kılçık gibi olan gaylerin hepsinin birden heteroseksüel olmaya karar verdiğini düşünün. sevgililerinizi şaraba ve modern caza ihale ettiğinizin resmidir. çünkü kılçık gibi gayler içli insanlardır. çok romantiklerdir lan.

bu işin matematiği budur, sevgili ahlak kumkumaları. hala homofobikseniz soyunuz yakında kurur inşallah. bir dahaki gay pride’da sorun istemiyorum.

8 replies on “homofobik hemcinslerimi anlamıyorum”

Son derece analitik bir değerlendirme. Akıl dediğin sana bana göre değişmiyor netekim. Tebrik ederim.

Homofobik olup kirlenen ruhlara olmayın hOMOmatik dağıtılasıdır…yerinde bir analiz…
ayrıca foto Cansu Cantürk eseri olsa gerek….

Doğal olan diyorlar ama doğa da daha rahat hayvanlar onlar için hiç fark etmiyor ensest eşcinsel ilişki..hattta bonobo maymunları mı ne oral seks bile yapıyorlar.. sanki doğa ile çok uyumluymuşuz gibi bide doğal olan demekler mi!!

Kafadan kime ne ile başlıyor mevzusu. Üstüne fazla yorum yapılacak bişey yok tabi kişiye göre değişir.

Lakin gayler tamam da ibneler tatsız.

Kişi başına düşen hatun sayısındaki artış senaryosu ütopya olsun. benden de bir distopya gelsin o halde :

Günün biri yolda yürürken ibnenin biri gelip parmak atacak sana “an.nı s.kim” diyeceksin ama o gevrek bir kahkaha atarak rahatça yoluna devam edecek. o yakında bulunup olayı gözlemleyen bir hatun kişisi de keyifli bir kahkaha basıp “yıllarca siz bizi parmakladınız buyrun bakalım” tadında bir bakışla ağzına sıçacak.

Örnekteki “yıllarca parmaklayan” kişiler, hayalgücü yardımıyla bakışlarında x-ray teknolojisini yakalayan, kadınların bu ülkede taciz kavramını gündelik doğal bir olay olarak karşılamasını sağlayan bilimum abaza heriftir. bu adamların çözümü olmadıkça da yukarıdaki senaryo en temiz şekilde kurunun yanında yaşı da çatır çatır yakar.

gay haklarının savunucusu da değilim karşısında da değilim. zaten ne kürdü bitiyor ne ermenisi bitiyor ne işçisi bitiyor ne eşcinseli bitiyor. savun savun bitmiyor bu haklar ömrümüz bitti anasını satayım.

hersey iyi güzel de, homofobi denen illetin sadece eşcinsel erkeklere yönelik olduğunun zannedilmesi, kadın eşcinsellerin adının bile anılmaması ne de hoş. gerçi evet, eşcinsel olan kadın olunca homofobi söz konusu olmuyordu, yerine fantezi geçiyordu. zaten eşcinsel kadın yoktu, potansiyel sevgili kadın vardı. bu yazı, iyi hoş eğlenceli de, tam olmamış be.

gay olmaLarına karşı değiLiz oke isteyen istediğiyLe sex yapabLir fakat türkiyede ki gay oLuşumu çok bayağ ve teşhirci yurt dışında yukarda ki ablalardan bi dünya ve kendi türünden olmayan erkeklere de fazLa ilgili değiller..
Ama bizim ülkemizde ne yazık ki böyle değil eskiden kadınLardan KOrkan kadınLar vardı şimdi ise hem kadınlardan hemde gaylar’dan korkan kadınlar var..
hangi bar’a yada clup’ gitsen kadınlardan önce gayLar sarıyo etrafınızı
hani utanmasaLar orda …
gerek var mı? kendilerini hormaneL olarak hissedenLere pek bişi diyemiycem pek de onların elinde olmayan fizik i bişi olabilir..
ama birde kendileri olmayan farklı kimliğe görünüme sahip olmak isteyen insanlar var bir dünya gay arkadaşım var hepsinin bir hikayesi de var kimi tecavüze uğramış kimisi hormonal değişime uğramış ama inanın hepsi kendi isteği veya mecbur kalarak yaptıkları bu değişimden pek de memnun değiL..
çünkü bizim toplumumuz hala onların varlıklarını hazmetmiş değil..
ve onlar kendilerini bu şekilde teşhir ettikleri sürece hazmedilmeyecekler

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: