Categories
A Night to Forget

ab’ye niye giremiyoruz

adsiz

bu bir penis büyütücü post’u değildir. zira vvolgança gibi tırt bloglardaki gibi yazıları burada bulamazsınız, bu gibi blogların okuru iseniz siktirin gidin lütfen. fotoğrafın ne olmadığından bahsetmiştim, ne olduğuna geleyim. pc’mdeki onlarca adsız.jpg dosyasından biri. ab’ye girememizin sebebi niye bu diyecek kadar aptal olamazsınız, çünkü yukarıdaki myspace user’ının ilk saniyede alamancı olduğunu anlamalıydınız.

türk kadını beyaz donlu erkeği sevmiştir hep, eminim david beckham gibi tangayla dolaşan totoşların posterlerini duvarlarına asan ergenler 3-5 sene sonra bu tip adamların sevgilisi olacak. sonra türk kadınlığı devam edecek.

26 replies on “ab’ye niye giremiyoruz”

şimdi gençler, eğer insan gibi yazışacaksak ben varım yoksa boşuna yormayın beni baştan anlaşalım.

penis büyütme. bilimsel bakalım olaya böyle bir gerçek var mı? yani “penis büyütme” ye bir talep? var, büyük paralar var bu işte talep çok. talebin çokluğu onun doğru olduğunu kanıtlamıyor ama çok var bu gerçek. arz da var. ve bu bir ekenomi. bizim sitelerimiz de bir mecra olarak görünüyor sizin siktirboktan blogunuzdan 100bin kat fazla ziyaret aldığından olacak bu penis büyütücü satan elemanlar reklam vermek istiyor bize, biz de olur kardeşim parasını ver ister penis büyüt ister ali@mail.com diye adresini ver manita arıyorum diye yasal olduktan sorna benim umurumda değil neyse konu, parasını ver ve yasal olsun yeterki.

konu bu, para=penis, penis-para.

sizin benim blogla uğraşmanıza kızmıyorum kızsamda sikinizde olacağını sanmam da hoşuma gidiyor diye yazacağım bu sefer uğraşmayı bırakacaksınız diye korkuyorum. dolayısıyla ne bok yerseniz yiyin ama akıllı olun azcık sikecem ha, götünüzle okumayın blogu az bakın reklam mıdır normal yazımıdır, blogumda 3bint ane yazı 40 bin tane yorum var siz içinden penisi alıyorsunuz, lan banane siz penis istiyorsanız yarak kafalılar.

şimdi bak ekşisözlük yazarı eleman, bunu oraya eklemezsen götünde çiban çıksın emi.

bu yazıyı bana haber edenlerden birinin maili şöyle iletşim formu vasıtasıyla;
Name…: Tırt
Email..: tirt@gmail.com

Subject: senin hakkında

http://www.62ytl.com/15/08/2009/abye-niye-giremiyoruz/

göt bunlar ya. vericem ellerine blogu sonra yapma abi diye ağlayacaklar ibneler.

:) dağılın yorum bitmiştir.

ünlü sosyolog ahmet cevdet paşa’nın yüksek kaldırım’ın yüksek tahsilli rusları’na açıklama getirirken “1saat=100dolar” demesiyle bu insan evladının metrik sistemden bihaber şekilde para-penis eğrisi çizdirmesi arasında bir fark göremiyorum.

ayrıca mesele talepse sektörde çok feci eskort açığı var. her talebi karşılamaya çalışırsan sağlam yerin kalmaz.

Çorap koymuştur o beyaz donunun içine. Wolkanca penisinle ilgili ufak! bir sorununmu var.?

konunun ab den açılıp benim penisime geleceğini bilsem ona göre giyinip gelirdim. ne bileyim :)

benim blogum sizinkini döver kardeşim :D nesiniz lan siz pis köylüler :D hahahaha(ekolu) şaka bir yana arkdaşlar şu enerjinizi düzgün bir yere harcasanız ülke için faydanız olurdu ama malesef hepiniz götsünüz, göt adam penislerle uğraşır hadi ben para alıyorum hayatımı kazanmak için, orospuyum, ya siz? göt olmaktansa insan gibi dünyanın en eski mesleğini yapar orospu olurum arkdaş :P

ben reddetmedim ki kabulleneyim. insan kendini bilmeli. tırt diye yazdığın blogun yazarı olduğum için kendimi savunuyorum burada kardeşim neden hor görüyorsunuz.

şu eklentiyi kullanmayın blogda gereksiz; All in One SEO Pack 1.6.4 by Michael Torbert of Semper Fi Web Design[341,429]

o kadar akıllısınız ki eklenti, blog, şu bu ile seo yapıldığını düşünüyorsunuz, o kadar takip ediyorsunuz hiç gördünüz mü benim o tırt blogumda bu tür eklenti ve benzeri seo eklentisi kullandığımı? kaliteli orospuyum ben arkadaşım başkasına pazarlatmıyorum kendi kendimi pazarlıyorum.

sizin marka olduğunuz yerde etiketi ben koyarım.

hayırlı ramazanlar.

seo yapıldığını düşünüyor muyuz? nerden biliyorsun, kaliteli orospuluk dışından düşünce okuma gibi yetilerin de mi var. düzelteyim o zaman, eklentiler, ıvız zıvırlar sikimizde olmadı hiçbir zaman bu blogda, olmayacak da.

kendine kaliteli orospu etiketi koyan birinden beklentimiz yok ama ramazan konusunda iyi dileklerin için teşekkür ederiz.

sikinizde olmadıysa neden bu bloga kuruyorsunuz ki sikinde olmayan bir şeyi.

ben size sizin dilinizde cevap yazıyorum burada, platforma, ortama göre rengi alırım yoksa çocuklar siz beni ne sanıyorsunuz allahaşkına. burada yazdığım yorumu ekşisözlüpe bile yazıyorsun yani utanmadan, amacınız ne lan sizin?

benim blogumun ne olduğu başından beri belli, kendi düşüncelerimiz aktaracağız, bundan zevk alacağız sevk alamadığımız zamanlar da para kazanacağız, bunun neresi kötü de sen tırt yazarsın? yoksa siz gizli bir örgüt müsünüz veya kendinizi ne sanıyorsunuz siz kuzum başkasının işine tırt demek ne haddinize hele benim.

ben 28 yıldır istanbulda nefes alıyorum deliğanlı, işçi çocuğuyum, nasır oldu göt, sizin gbi süt kalamadık gayet orospuyum ama kalitelisi.

ben kendimdeyim de sizin gibiler beni benden alıyıor. iyi ki zamanında beyoğlunda yeterince kıç tekmelemişim şu an o kadar da sinirlenmiyorum.

bu girdi de tırt diye benim blogumu örnek vermişsiniz konudan uzaklaşmayalım.

ekşi sözlük de kölelik eden ezikler yerine ben yıllar önce kendi blogumu oluşturdum, hala bunu hazmedemediler sürekli bir “göster bize volkan” tavırlarındasınız, derdiniz ne la sizin.

bilmem kaç nesilmiş, lan itler sizin neslinizin kökünü ben biliyorum oradan geliyorum.

kızlar-erkekler, ekşi sözlük yazarlığı ile övünür olmuş :) nerde eskiler? sözlüğün duruşu hep aksi muhalefettir fakat e be kardeşim 4 yılda 30 defa wolkanca başlığı açılıp silinmez ki, her sene bir revizyon, 30 entty giriliyor pat siliniyor yerine yeniden, ben sizi değil o ekşisözlüğü şu an yönetenleri yakalasam çok feci “…”

geçelim.

yahu arkadaş neden hep, sürekli boktan şeyleri çıkartıp buluyorlar, buluyorsunuz. allah var yahu, ataist seni bilmiyorum ama allah inancınız varsa e be kardeşim bir dolu güzel şey de var blogumuzda, bir milyon öncülük etmiş konusu var ama nerdeee.

haaa evet ben kıyakçı değilim. değilim tabi, o reklamcı, pazarlamacı hocalarınız abilerinizi de çok feci (…) dim yani acıları büyük.

kardeşim ben blogumu savunuyorum saldıran sensin, ben kendi blogumda hangi blog için bu şekilde yazmışım?

kendine gelmesi gereken sizsiniz ve ben aslında sizi kendinize getirebilirim ileitşim sayfasında adres, telefon her türlü iletişim adresim var sizin isminiz bile yok ve gelmiş burada sizin gibi itler blogum için tırt yazıyor.

sikikler.

hahaha. sana ne lan nette kasan tip istediğimiz bloga tırt deriz. blogun istersen alexa’da her gün kendi rekorunu kırsın spam blog olmaktan öteye gidemeyecek. sana da kızamıyorum. savurulan boş tehditler zaten bünyedeki ödemin ne oranda olduğunun ifadesi bir anlamda. en fenası beyinde olması tabi. her zaman söylediğim bir şey var : sorun varsa her perşembe günü osmaniye trafosunun önündeyiz.

ayrıca öyle “farklı isimlerle yorum girmek” gibi bir alışkanlığımız yok. kaçak dövüşmek gibi bir gayemiz olsaydı yorumlarını yayınlamazdık olur biterdi. bu teorilerini kitap yapmanı tavsiye ediyorum. yakar, ısınırız icabında. hehehehe. ulan bi de elalemin tasarımını çalıp çırpan adam gelip burada bize ahkam kesmiyor mu gülmekten ölüyorum. hahahaha

istediğim kişi hakkında istediğim şeyi söylerim bu blogda, ama konu bile değil. bugüne kadar çok daha kötü yorumlar yaptığım kişiler oldu ayrıca, hiçbiri bu kadar uzatmadı meseleyi. artık laflarına da epey dikkat etmen lazım volkan.

yorumlarının tamamını okuyamıyorum artık ama söyleyeyim ismim oğuz. istersen mailine topluca bütün bilgilerimi göndereyim, gel biraz da benim kıçımı tekmele.

heper kardeşims enin kıçını büyük bir zevkle tekmelerim buna emin olabilirsin ama bu senin gibilerin isteği ile olmaz hiçbir zaman ben istediğimde tekmelerim güzel kardeşim.

burada benim zevkle yaptığım bir işe tırt yazıp ardından laflarına dikkat etmen lazım diye yazman ne kadar da tutarlı.

yaz bakalım mailime bekliyorum. :)

sie o trafo var ya, anladın sen onu.

volkan primitive durumdaki türkçene ingilizce deyimlerin direkt çevirilerini ekleyerek yazı yazmayı bıraksan artık diyorum ama bu cümleyi anlayacak kapasiten olmadığını da biliyorum. laflarına dikkat etmen gerektiğini küfürlü yorumlarının artması yüzünden söyledim, giderek daha da kişisel bir hal almaya başlamıştı.

kişisel olsa ne olur ki?

yazdığın girdi bir küfür zaten.

ab ye niye giremiyoruz. ebeninkinden giremiyoruz kim giremiyor sen giremiyorsan banane, ab ye girmek isteyen kim siktir git gireceksen gir kardeşim engelleyen mi var.

belki pisindeki onlarca adsız jipegin böyle donlu olması yüüznden giremiyor olabilirsin.

türkçe me laf edebilecek düzeyde değilsiniz ama blogum için tırt yazan adam her şeyi yapabilir serbest.

spam postlarınla dolu bloguna, tavana yapıştırdığın peçetelerine geri dön wolkan. homo sapiens sapiens’te beyin olarak gelişmiş organ sende yerini 3/4’ü samanla dolu geri kalanından enayilik fışkıran dokuya bırakmış. sanırım bünyenin mallık ile molozluk ikilemine düşmesinin nedeni bu. doktor değilim ama idiottan anlarım. üstelik bu üstün teşhise koalavari libidonu karıştırmıyorum bile. haa bak, çocukken havale geçirmiş olabilirsin. bir kase çorba gibi hissetmenin nedeni bu da olabilir, ama bu senin suçun değil, sevgili wolkan.

ulan az gelişmiş göt lalesi sanki burada bilim kültür hizmeti yapıyorsunuz da benim bloguma laf ediyorsunuz ne kadar da kedinden emin yazıyorsunuz yemin ederim artık ruh hastası olduğunuza kanaat getirdik. görüşürüz inşallah :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: