Categories
05:45 Hikayeleri

ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün

son günlerdeki halim (ctrl+j yapınca buraya “son günlerdeki halim” otomatik olarak geliyor) gerçekten de fenerbahçe forvetinden farksız. gol yollarından etkisiz kalan, istediği pasları alamayan, arkadaşları tarafından iyi beslenemeyen, hüzünbaz, melankolik, içine kapanık, kader kurbanı, perişan, kederli, itik, yitik, bitik bir fenerbahçe santraforu ile beni yan yana koyun, arada hiç bir fark bulamazsınız. yine de kafaya taktığım mevzular var. misal satanist arkadaşlarımın verdikleri screenshot’larla mac kullandıklarını öğrenmem. satanizm ile photoshop vb. yazılımların birbirini besleyen kavramlar olduğunun farkındayız lakin kendine karşı samimi olmayı başarabilmiş bir satanistin de windows 98’den ötesine gitmesine ben şahsen çok karşıyım, tarih de böyle bir şeyi affetmez zaten. bir de bu kadar senedir kadınları kategorize edip onları rencide edecek ifadeler kullanıyorum, meğer en fena modelini görmemişim bunların, ki o plaza kadını dediğimiz tür. evet, geç öğrenmiş olsam da plaza kadını acayip bir tür varmış arkadaşlar. türlü türlü özellikleri var bu kadının. misal topuklu ayakkabı giyince zeki müren türkçesi konuşabilen bu canlı, iş çıkış babetleri ayağına geçirince “nereye gidek?” gibisinden bana acaba farkında olmadan kırşehir’e mi ışınlandım sorusunu sorduran bir cümle kurabiliyor. daha çok çok özellikleri var. önümüzdeki bu konuyla ilgili olarak mango-massimo dutti-harvey nichols ekseninde organizasyonel şema içerisinde kadın hiyerarşisini incelemeyi düşünüyorum mesela. ondan sonraki hafta iş hayatında memesel birtakım olayların önemine değinebilirim, bilemiyorum, bilemiyorum, numara mı taşısam mı bilemiyorum. öhö öhö.

bu arada görseldeki sakallı amca tolstoy (şu an onu biliyoruz diye atarlanan saçı boyalı x dili ve edebiyatı öğrencileri olduğuna eminim, lütfen önce kendi hayatlarınızdaki sorunları çözün). kendisi bu tip yolculuklara çantasına 5 kangal sucuk koymadan çıkmıyor olacak ki google görsel aramalarındaki “sucuk” sözcüğü kendisinin bu fotoğrafına ulaşmamı sağladı. nasıl bir adam olduğunu bilmiyorum ama şu mübarek günde kendisi için fatihaları eksik etmeyelim, hadi kardeşlerim.

3 replies on “ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün”

fenerbahçenin forvetini bırak, 339 maçta gol atamayan abidal gibiyim ki sarı kartlarımız ve kırmızı kartlarımız eksik değil.

plaza kadını ile entelektüel sohbet yazıdizisini de senden bekliyorum – çok bilgili ve ilgililerdir.

plaza kadınları birer insan sarrafıdır, on dakikada bir insana notunu verirler, bu durum kendilerinin on numara olmasından kaynaklanıyor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: