Categories
Cihangir Yokuşu

laiklik ist krieg

chp-heavymetal

turbulence 3: heavy metal filmine göre daha sevimli bir fotoğraf bu. dincilerin siktir ettiği metalcilere laisistler sahip çıktı. bazı köşeyazıları ile bir naneye yaramayacağını düşündüğüm zaman gazetesi ülkemin metalcilerini en çok gündeme getiren gazeteydi. tarih 27 temmuz, güngören’de patlayan bombalardan ve metallica’nın ali sami yendeki konserinin üzerinden bir yıl geçmiş. işte bunları alakalandırırdı zaman gazetesi. kardeşim yumuşak bir şey de değil ki kıçımızı silelim, bazen tuvalet kağıdı bitmiş oluyor. vakit daha iyi gazete yahu !

gürsel tekin 62ytl’den bugüne kadar aferin almış tek politikacı olarak da tarihe geçiyor bu esnada. bence cumhurbaşkanı olsa yaşayamaz bu gururu. eminim ailesi gözyaşlarına boğulmuştur şu anda.

2 replies on “laiklik ist krieg”

Ya bırakın allahını severseniz, CHP daha önce çarşaf açılı mı yapmadı mı? Oy kapmak için inandıkları herşeyi satar bunlar. Ayrıca şuda var en vahim olanı, 3 sene önce manyak sayısı diye yazı yazan Bekir Coşkun (lordi nin eurovizyon birinciliği üzerine) satanist mevzusu ilk patladığın da metal müziğe sıçıp sıvayan chp şimdi de destek mi oluyor? Yapmayın etmeyin….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: