Categories
05:45 Hikayeleri

bu adamlar ne yapıyor ?

grup9

en sağdakinin katlanmış bira göbeği ortamsal bir gerginlik yaratsa da demeliyim ki bu arkadaşlar hakikaten fena black metalci. eskişehirli olduklarını bilmesem derdim ki burası istanbul teknik üniversitesi maslak kampüsünün ormanlık kısımlarından biri ama diyemiyorum çünkü eskişehirli olduklarını biliyorum.

atmosferik black metal en sevdiğim metal müzik türlerinden biridir. adeta kana atılmış zehirdir bu müzik. karamsarlığa yöneltir insanı. ters yan etkili bir kutu xanax gibidir. dağ, orman, bayır dolaştırmak ister insanı. bütün soru işaretlerine cevap arayışıdır insanı buna iten.

yazarken ben bile kasıyorum kendimi sevgili okur. yok yok devam edemiciim, son olarak her zaman söylediğimiz bir şeyi tekrarlıyorum ve mevzu bahsi kapatıyorum.

ormanlarımızı black metalcilerden koruyalım.

bir de allah bu adamların bütün dualarını kabul eylesin.

gelelim daha ciddi konulara. ı.e. ki ben artık ı. diyorum ona, onla bayağıdır görüşemiyoruz, yalnız m.g. ki artık m. desem anlarsınız, o m. yeni zelandaya gitti, ondan yazı isteyeceğim.

günün anlam ve ehemmiyeti üzerine black sundayinizde svartnar dinleyiniz. one man project suicidal black metal çok güzel arkadaşlar hakikaten.

7 replies on “bu adamlar ne yapıyor ?”

“bir de allah bu adamların bütün dualarını kabul eylesin.”

E hangi allah yoktu ?

Allah’ın varlığından emin olmadığını söyleyen bir arkadaşım, götü sıkışınca besmele çekerdi. Onu getirdin aklıma.

Eheh

dikkatli olsan allah yok yazısını benim yazmadığımı farkederdin, iki yazarı var bu blogun, iki ayrı kişi. 1 + 1 = 2. senin gibileri görünce imanım köreliyor gerçi.
ufak hatasını yakaladım, hemen çakayım tribinde okur olmayacaksınbu blogda. yorumunda belirttiğin kadar aptal yazarlar yok bu blogda. ayrıca…
GERİZEKALI OLDUĞUNUZ İÇİN ATILDINIZ” (a tribute gök yeleli bozkurt)

sadece hala hayattayım. bunu bildirmek istedim. ölmedim,hala korkarım yaşıyorum.

yalnız o çılgın fanların kim olduğunu öğrenmem gerek. bunu kendime görev edindim.

#1 ve #2 nolu yorumun ustune #4 nolu yorumuda koyup tanrı ya havale ediyorum sizleri

Heeyy heyy vakti zamanında biz de böyle corpse paint gece vakti yusuflaya yusuflaya hafif akşamı düşün, alacakaranlık, resim çektirmiştik ormanda hahahah ilahi ya, bastıramadık biliyo musun o resimleri, satanist ibişler kadın kestiydi hani anımsadın?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: