Categories
Anal İz

michael jackson ahirette müslüman olacaksa bırakıyorum bu işi

Michael Jackson fanları kadar gerizekalı insanlar görmedim.“öğlüm en harbi din islamiyet. tüm dünya halkı müslüman olacak, hepimiz ara pası gibi cennete gidicez” geyiği bel bağladığım bir şeydir. yalnız michael jackson müslüman olursa bu işte bir terslik var diye düşünürüm. ertuğrul özkök dün michael jackson yazısı yazdı diye değil, kendi irademle düşünürüm bunu. michael jackson kadar orospu çocuğu adam görmedim. çocuk istismar etmek için evinin arkasına disneyland yaptıran adamdan ne hayır gelir be.
– ama o disneyland fasilitesi, evlatlık çocuklarını eğlendirmek için yapıldı.
– e be gerizekalı, madem öyle neden gardırop içinden mınakodumunun minidisneyinin girişi.
görebileceğiniz üzere itinayla göt ediyoruz, günlük mj fanlarını. şeyler var bide “ne olursa olsun michael bir döneme damgasını vurdu”cular. hitler de bir döneme damgasını vurdu hatta o dönemin içinde çevirdi. antiparantez. hitler hayranı ne kadar beyaz üstünlükçü varsa pakistan’a düşsün. bakın antiparantez dedim, demek ki yan cümle yapamayacağım kadar gereksiz ama söylemeden yapamayacağım kadar da önemli bir bilgi verdim sizlere. kıymetini bilin antiparantezlerin.

eric clapton var bide. titresin diye gün saydığım ünlüler arasındadır kendisi. son görevimi deniz piyadesi hüvviyetinde ciddiyetle yerine getirip, en oynak ispanyol çingenesinden daha kıvır kıvır bir şekilde pasodoble yaparım eric clapton’ın tabutu üstünde. hohoho. ölse de helvasını yesek.

5 replies on “michael jackson ahirette müslüman olacaksa bırakıyorum bu işi”

bir kere olay açığa çıkarıldı ona iftira atmışlar.elvıs presley in rekorunu kırdı diye elvis hayranları ona iftira attı.bu arada o lunapark bütün çocuklara ücretsizdi.bir de senin gibi biri bu siteye küfür yazıyosa bunda bir iş var demektir…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: